Soutuharjoitukset

Miksi Jouteleeseen kannattaa liittyä? Joutele tarjoaa mahdollisuuksia sekä niille, jotka nauttivat kuntoilusta ulkoilmassa kuin myös niille, jotka haluavat panostaa kilpasoutuun SM-tasolla. Tarjoamme tasokasta soutuohjausta sekä pienveneissä, kirkkoveneessä että sisäsoudussa.

Kesätreenit

Treenit kesällä 2023: su klo 16.00 ja ke klo 17.30 (säävaraus)

Vesillä olemme reilun tunnin. Varaathan aikaa yhteensä n. 20 min ennen soudun alkua veneen vesille laittoon sekä soudun jälkeen veneen nostoon. 

Mukaan urheiluvaatteet (ei pitkää takkia), lenkkarit (ei sandaaleita) sekä juomapullo.

Ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla joutele@outlook.com viimeistään edellisenä päivänä klo 12. Vesillemeno vaatii minimissään 9 hlö ja maksimissaan 15 hlö mahtuu mukaan. Säävaraus.

Ensimmäinen kokeilukerta ilmainen. Täältä lisätietoa hinnoista.

Lähtö Vartiokylän ranta- ja venekerhon venesatamasta Itä-Helsingissä, Vehkalahdentien päässä, Kahvila Meridianin vierestä.

Voit tulla omalla autollasi (ilmaisia parkkipaikkoja) tai Puotilan metroasemalta n. 20 minuutin kävely.

Talvitreenit

Talvitreeneistä 2023 lisäinfoa myöhemmin.

_________________________________________________________________________________

Tallvitreenit 2022:

Lauantaina 5.11. 22 alkaa Jouteleen sisäsoutukausi joka kestää 5 kk maaliskuun loppuun asti. Treenaamme lauantaisin klo 15-16.30 uudessa paikassa CrossFit Herttoniemen tiloissa Levytie 6, Helsinki: http://www.crossfitherttoniemi.com/

Treeneissä on harjoitusohjelma ja vetäjä. Mukaan mahtuu 15 ergoilijaa.  Talvella rakennetaan kuntopohja ja hiotaan soututekniikkaa tulevan kesän avovesikisoja varten. SM-tason soutajat neuvovat oikean ja turvallisen ergotekniikan.

Sali on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Siilitien metroasemalta on 10 minuutin kävelymatka.  Autoilijoille salin edessä muutamia pysäköintipaikkoja tai runsaasti kadunvarsipaikkoja. 

Mikäli haluat mukaan soutamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen, jatkossa 10e/ kertamaksu tai 100 e/ koko kausi.  

Kaikki harjoitteluun liittyvä materiaali, kuten harjoitusohjelmat ja -aikataulut, ilmoittautumiset sekä infot jäsenille löytyvät Nimenhuudosta http://joutele.nimenhuuto.com/ Joukkueiden jäsenet saavat tunnukset ja kirjautumisohjeet joukkueiden vetäjiltä.