Jouteleen Sekajoukkue mukana lyhyillä matkoilla

26.8.2013

Sekajoukkue on juuri startannut 10km:n kilpailussa.
Sekajoukkue on juuri startannut 10km:n kilpailussa.

Jouteleen Sekajoukkueen sijoitus 2000 m:llä oli pettymys. Sen sijaan sijoitus 10km:llä oli joukkueen tason mukainen. Soutu on herkkä laji, jossa tekniikan, tahdon ja yhteisen tekemisen on loksahdettava kohdalleen.

Jouteleen Sekajoukkueella oli tulospaineita pikamatkoilla Sulkavan Suursoudun hyvän menestyksen innoittamana. Tulos 2000m:llä oli pettymys kaikille. Soudun jälkeen joukkueen jäsenet analysoivat tilannetta. Todennäköisesti oli sorruttu yliyrittämiseen ja henkilökohtaiseen panostukseen joukkueen yhteisen tekemisen kustannuksella. Nämä opit mielessään joukkue lähti sunnuntaina 10km:n kisaan.

Sunnuntaina 10km:n kisaan Jouteleen Sekajoukkue pystyi tuomaan useita uusia soutajia, jotka eivät olleet kuluttaneet voimiaan edellisissä lähdöissä. Lisäksi joukkuepalaverissa korostettiin yhteisen tekemisen tärkeyttä. Luottavaisin mielin joukkue lähti taas kisaan. Tuloksena oli ehjä ja hyvän tuntuinen soutu, joka oli joukkueen omaa tasoa. Sijoitus on kovassa Sekajoukkueiden sarjassa listan puolivälissä. Muutaman sekunnin muutos loppuajassa muuttaisi sijoitusta helposti sekä ylös- että alaspäin.

Tuloksena ei vielä ollut mitaleja lyhyiltä matkoilta, mutta varmasti uskoa ja luottamusta tulevaisuuteen. Jouteleen Sekajoukkueella on mahdollisuudet huikeaan kehitykseen tulevana kautena.