Soutuharjoitukset

Talvitreenit

Lauantaina 5.11. alkaa Jouteleen sisäsoutukausi joka kestää 5 kk maaliskuun loppuun asti. Treenaamme lauantaisin klo 15-16.30 uudessa paikassa CrossFit Herttoniemen tiloissa Levytie 6, Helsinki: http://www.crossfitherttoniemi.com/

Treeneissä on harjoitusohjelma ja vetäjä. Mukaan mahtuu 15 ergoilijaa.  Talvella rakennetaan kuntopohja ja hiotaan soututekniikkaa tulevan kesän avovesikisoja varten. SM-tason soutajat neuvovat oikean ja turvallisen ergotekniikan.

Sali on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Siilitien metroasemalta on 10 minuutin kävelymatka.  Autoilijoille salin edessä muutamia pysäköintipaikkoja tai runsaasti kadunvarsipaikkoja. 

Mikäli haluat mukaan soutamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen, jatkossa 10e/ kertamaksu tai 100 e/ koko kausi.  

Kesätreenit

Kirkkovene- sekä pienvenetreenit järjestetään kesäkaudella Vartiokylän ranta- ja venekerhon venesatamassa Itä-Helsingissä, Vehkalahdentien päässä.

Treeniajat kesä 2022: su klo 16.30 ja to klo 17.30.

Voit tulla omalla autollasi (ilmaisia parkkipaikkoja) tai Puotilan metroasemalta n. 20 minuutin kävely.

Kaikki harjoitteluun liittyvä materiaali, kuten harjoitusohjelmat ja -aikataulut, ilmoittautumiset sekä infot jäsenille löytyvät Nimenhuudosta http://joutele.nimenhuuto.com/ Joukkueiden jäsenet saavat tunnukset ja kirjautumisohjeet joukkueiden vetäjiltä.