Soutu-uutiset

Sisäsoutukausi starttaa

Lauantaina 5.11. alkaa Jouteleen sisäsoutukausi, joka kestää 5 kk maaliskuun loppuun asti. Treenaamme lauantaisin klo 15-16.30 uudessa paikassa CrossFit Herttoniemen tiloissa Levytie 6, Itä-Helsingissä: http://www.crossfitherttoniemi.com/

Soututreeneissä on harjoitusohjelma ja vetäjä. Mukaan mahtuu 15 ergoilijaa.  Talvella rakennetaan kuntopohja sekä hiotaan soututekniikkaa tulevan kesän avovesikisoja varten. Harjoituksissa SM-tason soutajat neuvovat oikean ja turvallisen ergotekniikan.

Mikäli haluat mukaan, ota rohkeasti yhteyttä! Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen, jatkossa 10e/ kertamaksu tai uusille jäsenille 100 e/ koko talvikausi.  Tule mukaan! 

kartta sisäsoutupaikastaA

Anne Viinikaiselle SM-pronssia 

Tampereella Pirkan soudussa puupienveneiden SM-keskimatkalla Jouteletta edusti Anne Viinikainen, joka sijoittui naisten yksinsoudun yleisessä sarjassa upeasti kolmanneksi! Mainittakoon vielä, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun Anne osallistui kisaan yksiköllä. Onnea Anne ja muut Pirkan soudun mitalistit! 

Menestystä Sulkavalla 8.7.-9.7.2022

Joutele osallistui mittelöihin kirkkovene ja parisoutusarjoissa. Onnea kaikille upeista suorituksista!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
4. sija kirkkoveneiden sekajoukkuiden sarjassa ajalla 04:41:08.
SM-pronssia naisten parisoudussa yli 50 v. Hanna Kulmala-Haniojalle ja Leena Slupille ajalla 6:00:21
SM-pronssia sekasarjan parisoudussa Anne Viinikaiselle ja Petri Hanskille ajalla 05:36:38.